ნამცხვრის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
ფქვილი 800 გრ.
მარგარინი „სოფტი“ 400 გრ.
შაქარი 400 გრ.
კვერცხი 3 ცალი
სოდა 2-3 გრ
ქიშმიში 50 გრ.
ვანილი1 გრ.
ნამცხვრის მომზადების წესი:
მარგარინი გათეთრებამდე ათქვიფეთ. თქვეფის შეუჩერებლად დაუმატეთ შაქარი. ცოტა ხანს კიდევ თქვიფეთ და დაუმატეთ კვერცხი, ფქვილი და დანარჩენი ინგრედიენტები.
გამზადებული ცომი ჩადეთ კრემის მოსართავ პარკში და ცხიმწასმულ ჟარონაზე თქვენთვის სასურველ ფორმებად დასვით.
ნამცხვარი საშუალო ცეცხლზე გამოაცხვეთ.
გემრიელად მიირთვით!