არსებობს მეთოდი, რომელიც ამ პრობლემას თავიდან აგაცილებთ. ამასთანავე, ეს პატარა ეშმაკობა შემწვარ კერძს მშვენიერ ოქროს ფერსა და განუმეორებელ გემოს მიანიჭებს. სცადეთ ხორცის, ქათმის, თევზის, კვერცხის თუ ნებისმიერი სხვა პროდუქტის ამ მეთოდით შეწვა და აუცილებლად კმაყოფილი დარჩებით.
იმისთვის, რომ ცხიმმა არ „იხტუნაოს“, ტაფაზე დასხმის შემდეგ, ოდნავ რომ შეთბება, ზედ დააყარეთ ხორბლის ფქვილი სულ მცირე რაოდენობით, კარგად აურიეთ ერთმანეთში. როცა ეს მასა გაცხელდება და ოქროსფერი გახდება, შეგიძლიათ ზედ შეწვათ, რასაც მოისურვებთ: ხორცი, თევზი, ქათამი, კვერცხი...
თვალსაჩინოებისთვის გთავაზობთ ფოტოკოლაჟს: