ბოლო 10 წლის განმავლობაში უამრავი სამეცნიერო კვლევა ჩატარდა, რომლებმაც დაამტკიცა, რომ ყავა ორგანიზმისთვის სასარგებლოა: ის ამცირებს მეორე ტიპის დიაბეტისა და ალცჰეიმერის დაავადების წარმოქმნის რისკს.
მოდით, ვიყოთ გულწრფელები: ისინიც კი, ვინც ცხოვრების არაჯანსაღ წესს მივდევთ, გამუდმებით ვწუხვართ საკუთარ ჯანმრთელობაზე. ამიტომ, ალბათ, ყველას გვესიამოვნება, თუკი ჩვენი რომელიმე „მავნე“ ჩვევა სასარგებლო აღმოჩნდება!
ბოლო 10 წლის განმავლობაში უამრავი სამეცნიერო კვლევა ჩატარდა, რომლებმაც დაამტკიცა, რომ ყავა ორგანიზმისთვის სასარგებლოა: ის ამცირებს მეორე ტიპის დიაბეტისა და ალცჰეიმერის დაავადების წარმოქმნის რისკს.