„კაპრიზის“ მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
ძროხის ენა - 400 გრ;
ქათმის ფილე - 400 გრ;
კონსერვირებული შამპინიონი (დაჭრილი) – 400 გრ;
მაიონეზი - 800 გრ;
ლორი - 400 გრ;
მდოგვი - 1 ს/კ;
ოხრახუში - 100 გრ;
ბროწეულის მარცვლები - გასაფორმებლად;
შავი პილპილი და მარილი - გემოვნებით.
„კაპრიზის“ მოზმადების წესი:
ქათმის ფილე და ძროხის ენა მოხარშეთ. როგორც კი შეგრილდება, დაჭერით კუბიკებად და გადაიტანეთ მოზრდილ ჯამში.
შემდეგ დაჭერით სოკო და ლორი, ასევე, კუბიკებად და დაამატეთ ჯამში.
დაჭრილ პროდუქტებს მოასხით მდოგვი, მაიონეზი, მოაყარეთ მარილი, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და საგულდაგულოდ გადაურიეთ.
გადაიტანეთ სასალათეზე და გასაფორმებლად თავზე მოაყარეთ ბროწეულის მარცვლები.
შენიშნვა:
სალათს სურვილისამებრ შეგიძლიათ, სალათის ფურცლებიც დაამატოთ.
გემრიელად მიირთვით!