თეთრი პური ბატონი დაჭერით კუბიკებად;
ტაფას მოუსვით კარაქი;
ზედ დააწყვეთ დაჭრილი ბატონი, ოღონდ ისე, რომ ცარიელი ადგილი არ დატოვოთ;
1/4 ჭიქა რძე და 1 კვერცხი კარგად ათქვიფეთ ერთმანეთში;
ეს მასა ტაფაზე დალაგებული ბატონის ნაჭრებს გადაასხით;
შემდეგ თავზე გადაუსვით კეტჩუბი (ან ტომატ-პასტა), ზედ დააწყვეთ დაჭრილი ძეხვი, ხახვი, პომიდორი, ტკბილი წიწაკა, ზეთის ხილი (თუ გაქვთ სახლში), მწვანილი გემოვნებით;
ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი ყველი;
დაახურეთ თავსახური და დაბალ ცეცხლზე 10 წუთი აცხვეთ.
სულ ეს არის.
გემრიელად მიირთვით!