ოქსფორდის უნივერსიტეტის ფსიქოლოგიის პროფესორი ჩარლზ სპენსი დაეხმარა ავიაკომპანიას, აეროფობებისთვის სპეციალური მენიუ შეემუშავებინა, რომელიც „სტრესს ამცირებს“. Monarch Airlines მგზავრებს სთავაზობს ნაყინს, რომელიც სამკურნალო ბალახებს შეიცავს, მათ შორის პორფირისფერ ექინაცეას და ძირტკბილას, რომლებიც იმუნიტეტს ამაღლებენ.
ასევე, მგზავრებს მიართმევენ გვირილის ჩაის, ფენხელის თესლსა და წყალმცენარეებს, რომლებიც კუჭს აწყნარებენ. მენიუში, ასევე, შედის ბრინჯის იაპონური ღვეზელი მოტი, რომელსაც თავისი განსაკუთრებული ტექსტურის გამო რელაქსაციური ეფექტი აქვს.
დესერტად თხილის ბატონებია სოკოში და ტომატის ფხვნილით, რომელიც „მხნეობას მატებს“.
ლუტონის აეროპორტიდან Monarch Airlines-ის ნეაპოლის, ჰიბრალტარის და მალაგას რეისებზე უკვე დაიწყეს მენიუს ტესტირება.