გემრიელი კერძის მომზადება ცეცხლზეც შეიძლება, თუმცა, თუკი მოხერხებული და კომფორტული სამზარეულო გაქვთ, მომზადების პროცესი - გაცილებით სასიამოვნო, ხოლო კერძი უფრო გემრიელია.
ეს 2025 წლის სამზარეულოა.
თუკი ინტერაქტიულ მაგიდაზე რომელიმე პროდუქტს დადებთ, უმალვე მიიღებთ მისი მომზადების სწრაფ და მარტივ რეცეპტს.
რეცეპტი კედელზე იქნება ნაჩვენები.
მაგიდაზე არა მხოლოდ პროდუქტის დაჭრას, არამედ მის მომზადებასაც შეძლებთ. ზედაპირის ქვეშ მოთავსებული ინდუქციური კოჭები მხოლოდ ჭურჭელს გააცხელებს. სამზარეულოს ზედაპირი გაცხელებისგან აბსოლუტურად დაცულია. ამიტომაც მსგავსი გაზქურა დამწვრობისგან და ხანძრისგან დაგიცავთ.
თქვენ არ მოგიწევთ გამუდმებით მაცივრის კარის გაღება-დახურვა. თაროებში ჩაშენებული გაციების ინდუქციური ტექნოლოგია შესაძლებლობას მოგცემთ, პროდუქტები ცალკე კონტეინერებში ან შესაბამის ჭურჭელში შეინახოთ.
თითოეულ პროდუქციაზე საჭირო ტემპერატურის დაყენებას ინდივიდუალურად შეძლებთ.
ეს თევზის ნაჭერი +2 გრადუსზე ინახება და ამას თავსახურიც გიჩვენებთ.
ნიჟარის ქვეშ დამონტაჟებულია მოძრავი პანელი საოჯახო წვრილმანი ნივთების შესანახად და, ასევე, ნარჩენების უტილიზაციის სპეციალური სისტემა.
ის აკონტროლებს ყველაფერს, რასაც გადავაგდებთ, რის შემდეგაც ნაგავი დაიპრესება, დაილუქება და „დაფასოვდება“.