სამარხვო პაშტეტის ასორტი - ლობიოთი, ავოკადოთი, ოსპითა და ბადრიჯნით

კულინარია

16 მარტი 12:00
120

ჩვენ მიერ შემოთავაზებული რეცეპტებით უგემრიელეს პაშტეტს 10 წუთში მოამზადებთ. დილაობით გადაუსვით გახუხულ თბილ პურს და ნოყიერი, სასარგებლო საუზმე მიირთვით...

წარმოგიდგენთ სამარხვო პაშტეტის ოთხ რეცეპტს:



1. ლობიოს პაშტეტი

საჭირო პროდუქტი:
მოხარშული ლობიო - 400 გრ;
ტკბილი ჩილისგან მომზადებული სოუსი - 3-4 სუფრის კოვზი.
მომზადების წესი: ლობიოს პაშტეტის მოსამზადებლად დააბლენდერეთ  მოხარშული ლობიო, დაამატეთ „ტკბილი ჩილი“ და ცოტაოდენი მარილი.


 


 



2. ავოკადოს პაშტეტი
აჭირო პროდუქტი: 
ავოკადო - 400 გრ;
მცენარეული ზეთი - 400 გრ (სასურველია ზეითუნის).
მომზადების წესი: მწიფე ავოკადოს შიგთავსი დააბლენდერეთ, დაამატეთ რამდენიმე წვეთი ზეთი და ლიმონის წვენი. ბოლოს დაამატეთ მარილი და კარგად გადაურიეთ.


 


 



3. ოსპის პაშტეტი
საჭირო პროდუქტი:
ლიმონის წვენი - 1 ჩ.კ.
მოხარშული ყვითელი ოსპი - 400 გრ;
სოიოს სოუსი - 2-3 ს/კ;
მომზადების წესი: ოსპის პაშტეტის მოსამზადებლად დააბლენდერეთ მოხარშული ყვითელი ოსპი, დაამატეთ სოიოს სოუსი, კურკუმა, ცოტაოდენი მარილი და საგულდაგულოდ გადაურიეთ.


 


 



4. ბადრიჯნის პაშტეტი
საჭირო პროდუქტი:
ბადრიჯანი - 400 გრ;
სეზამის მარცვალი - 2-3 მწიკვი;
პაპრიკა - 1 მწიკვი.
მომზადების წესი: ბადრიჯნის პაშტეტის მოსამზადებლად დაჭერით ბადრიჯანი თხლად, გამოაცხვეთ ღუმელში დარბილებამდე. დანით დააქუცმაცეთ, დაამატეთ ზეთი, მარილი, სეზამის მარცვალი, პაპრიკა და კარგად გადაურიეთ.