ამ ცნობილმა შეფ-მზარეულმა, თავის გუნდთან ერთად, შეიმუშავა კერძების მთელი მენიუ შვიდი სხვადასხვა მწერისგან: ჭიანჭველა, კალია, ბამბუკის მატლი, აბრეშუმის ჭია და გიგანტური წყლის ხოჭო.
თუკი თქვენ ეს მწერები ამაზრზენად მიგაჩნიათ, მაშინ იცოდეთ, გაეროს სურსათის ექსპერტების განცხადებით, მწერები მომავლის საკვებია. კვლევებმა ააჩვენა, რომ მწერებში უფრო მეტი ცილა, სასარგებლო ცხიმები და მინერალებია, ვიდრე ტრადიციულ საქონლის ხორცში.