ქართული კერძები

როგორ შევღებოთ და გავაფორმოთ სააღდგომო კვერცხები?

კვერცხის შღებვა

ქათმის ფილე არაჟნით

ქათმის ფილე არაჟნით

როგორ მზადდება აფხაზურა

როგორ მზადდება აფხაზურა

ხბოს ხორცის სალათი - ნოყიერი და გემრიელი

ხბოს სალათა

მწვანე პომიდორი ბებიების რეცეპტით

მწვანე პომიდორი

ბოლოკის „ჩიფსები“ - სასუსნავი მათთვის, ვინც ჯანმრთელობას უფრთხილდება

ბოლოკის ჩიფსები

მწვანილის შენახვა ზამთრისთვის - გაყინვა, გაშრობა, დამარილება

მწვანილის შენახვა
ზამთრისთვის

როგორ მოვხარშოთ მუხუდო სწორად, რომ სასარგებლო თვისებები შეინარჩუნოს?

მუხუდოს მოხარშვა

აჯიკა-საწებელი - კიდევ ერთი გემრიელი და მარტივად მოსამზადებელი რეცეპტი

აჯიკა-საწებელი