უცხოური სამზარეულო

შირკავაკი: უზბეკური წვნიანი გოგრით

შირკავაკი: უზბეკური
წვნიანი გოგრით

როგორ მოვხარშოთ ფანტია ბრინჯი

როგორ მოვხარშოთ ფანტია
ბრინჯი

ყველის წვნიანი ბარდით

ბარდის წვნიანი ყველით

5 ცნობილი სამეფო კერძი

გულიაში

სალათა ბადრიჯნითა და პომიდვრით - ნოყიერიც და იოლიც

ბადრიჯნის სალათა

ხმელი ბარდის წვნიანი შებოლილი ძეხვით - დაუვიწყარი გემო და არომატი

ხმელი ბარდის წვნიანი

ყაბაყის მომზადება - უნგრული რეცეპტი

ყაბაყის მომზადება

„აკროშკა“ - ცივი წვნიანი ზაფხულის ცხელი დღეებისთვის

აკროშკა - რეცეპტი

მსუბუქი და სასიამოვნო Fresh-სალათი

Fresh-სალათი