ქართული კერძები

ქათმის ღვიძლი არაჟნით

funtime

12:00 ოთხ. 24 თებერვალი

ღვიძლისგან მომზადებული
კერძი
14
დაკოპირებულია

გპირდებით, თითებს ჩაიკვნეტთ და ეს კერძი თქვენს რაციონში ხშირად მოხვდება.

საჭირო პროდუქტი:

ქათმის ღვიძლი - 500 გრ
არაჟანი - 150 გრ
ბარდა - გაყინული ან დაკონსერვებული - 150 გრ
პურის ფქვილი - 1 ჩ/კ
ზეთი - 100 გრ;
მუსკატის კაკალი - მწიკვი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით

მომზადების წესი:

ღვიძლი საგულდაგულოდ გარეცხეთ და საშუალო ზომებად დაჭერით.

არაჟანს დაამატეთ ფქვილი, მუსკატის კაკალი და კარგად აურიეთ.

გაცხელებულ ტაფაზე დაასხით ზეთი და მოათავსეთ ზედ დაჭრილი ღვიძლი. დაახურეთ ტაფას თავსახური და შეწვით მაღალ ცეცხლზე 2-3 წუთის განმავლობაში.

შემწვარ ღვიძლს დაამატეთ არაჟანი, მწვანე ბარდა, მარილი და პილპილი. ერთმანეთში გადაურიეთ და განაგრძეთ მომზადება კიდევ 2-3 წუთი.

შენიშვნა:

გარნირად შეგიძლიათ, მოხარშული ბრინჯი მოამზადოთ.


სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

შქმერული - კერძი, რომელიც იაპონიაში...

შქმერულის რეცეპტი

ჩიხირთმა მარტივად

ჩიხირთმა მარტივი რეცეპტი

სულგუნის ხინკალი ნადუღით

ნადუღი და სულგუნის
ფირფიტები

გულღვიძლი ნიგვზით - იმერულად

გულღვიძლი ნიგვზით

სალათი „თბილისი“ - მარტივად მოსამზა...

სალათა თბილისური ხორცით

შესუნელებული ბადრიჯანი

ნუგვზიანი ბადრიჯნის
რეცეპტი

საცივი - თბილისელი მეგრელების რეცეპ...

საცივი ქათმის