ქართული კერძები

შემწვარი ქათმის ფილე - თითებს ჩაიკვნეტთ!

fun time

12:00 შაბ. 12 ივნისი, 2021 წელი

ქათმის ფილეს შეწვა

14
დაკოპირებულია

ერთხელ მაინც სცადეთ ამ რეცეპტით ქათმის ფილეს შეწვა და გარწმუნებთ, რომ მადლობას გვეტყვით 💛

საჭირო პროდუქტი:

  • ქათმის ფილე - 4 ცალი
  • მდოგვი - 30 გრ
  • მაიონეზი - 50 გრ
  • თაფლი - 40 გრ
  • ნიორი - 3 კბილი
  • მზესუმზირის ზეთი - 30 გრ
  • მარილი - გემოვნებით


მომზადების წესი:

  1. აურიეთ მდოგვი და ზეთი. დაუმატეთ გაჭყლეტილი ნიორი, ასევე, მაიონეზი, მარილი და თაფლი.
  2. გაჭერით ფილე შუაზე, გადააფარეთ საკვების შესაფუთი ცელოფანი და დაბეგვეთ. შემდეგ ამოავლეთ ფილე მარინადში და გააჩერეთ 2 საათი.
  3. დააფინეთ საცხობ სინზე პერგამენტი, გადაიტანეთ მასზე ხორცი, ზემოდან მოასხით დარჩენილი სოუსი.
  4. აცხვეთ დაბეგვილი ფილე 180 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!



სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ქლიავის აჯიკა

ქლიავის აჯიკა

ყაბაყის აჯაფსანდალი

ყაბაყის აჯაფსანდალი

ფენოვანი ლობიანი

ფენოვანი ლობიანი

ქილების სტერილიზაცია ღუმელში

ქილების სტერილიზაცია
ღუმელში

ყურძნის წვენის შენახვა ზამთრისთვის

ყურძნის წვენის შენახვა
ზამთრისთვის

მწვანე ლობიო კვერცხით - სწრაფად მოს...

მწვანე ლობიო კვერცხით

როგორ შევღებოთ და გავაფორმოთ სააღდგ...

კვერცხის შღებვა

ქათმის ფილე არაჟნით

ქათმის ფილე არაჟნით

როგორ მზადდება აფხაზურა

როგორ მზადდება აფხაზურა