უცხოური სამზარეულო

სალათა ბადრიჯნითა და პომიდვრით - ნოყიერიც და იოლიც

fun time

12:00 ოთხ. 11 აგვისტო, 2021 წელი

ბადრიჯნის სალათა
14
დაკოპირებულია

თუ განსხვავებული სალათების რეცეპტებს ეძებთ, გირჩევთ, ეს ვერსია სცადოთ:

საჭირო პროდუქტი:

  • ბადრიჯანი - 2 ცალი
  • პომიდორი - 4 ცალი
  • ბულგარული წიწაკა - 1 ცალი
  • ქინძი - 1 კონა
  • ზეითუნის ზეთი - 3 ს/კ
  • სოიოს სოუსი - 1 ს/კ
  • ბალზამიკო - 1 ს/კ
  • სიმინდის სახამებელი - 1 ს/კ


მომზადების წესი:

1. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყა თხლად, დაასხით ბალზამიკო და გააჩერეთ 10 წუთი.

2. ბადრიჯანი დაჭრით სამკუთხედ ნაჭრებად, ამოავლეთ სიმინდის სახამებელში და შეწვით კარგად გაცხელებულ ზეთში. შემწვარი ბადრიჯანი დაალაგეთ ქაღალდის ხელსახოცზე.

3. პომიდორი დაჭერით ნაჭრებად, ბულგარული წიწაკა - წვრილ და გრძელ ზოლებად. შემდეგ პამიდორიც და ბულგარულიც დაყარეთ ქაღალდის ხელსახოცზე.

4. სოუსისთვის გადაუწურეთ ხახვს ბალზამიკო. შეურიეთ სოიოს სოუსი. დაამატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და წვრილად დაჭრილი ქინძი.

5. ბადრიჯანი, ხახვი, პომიდორი, ბულგარული მოათავსეთ სათანადო ჭურჭელში, მოასხით ზემოდან სოუსი და მიიტანეთ სუფრასთან.

გემრიელად მიირთვით!


სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

სოკოს წვნიანი - მოამზადეთ 20 წუთში

სოკოს წვნიანი

კატლეტები კრაბის ჩხირებით

კატლეტები კრაბის
ჩხირებით

კუსკუსის მომზადება

კუსკუსის მომზადება

საზამთრო და ყველი - საზაფხულო სალათ...

საზამთრო და ყველი -
საზაფხულო სალათი

ბოსტნეულის წვნიანი დიეტური

ბოსტნეულის წვნიანის
რეცეპტი

კვერცხის შეწვა ასე გიცდიათ?

კვერცხის შეწვა

დაკონსერვებული თინუსის სალათი სპეცი...

თინუსის სალათი

დააგემოვნეთ „პრაღის გაზაფხული“

„პრაღის გაზაფხული“

უკრაინული სამზარეულო - უგემრიელესი...

უკრაინული გრეჩანიკები