ნაყინის მომზადება ბანანით
17:03 პარ. 1 აგვისტო

ეს ნაყინი უმარტივესად მზადდება, თუმცა იდეალურად აგრილებს და და შესანიშნავი გემო აქვს.
საჭირო პროდუქტი 4-5 ულუფისთვის:
- მწიფე ბანანი - 3 ცალი
- რძე - 125 მლ (ნახევარი ჭიქა)
- კაკაოს ფხვნილი - 1 სუფრის კოვზი
- შაქარი - 1 სუფრის კოვზი
მომზადების წესი:
1. მწიფე ბანანები მრგვალ ნაჭრებად დაჭერით, დიდ ლანგარზე დაალაგეთ და საყინულეში მინიმუმ, 2 საათი დატოვეთ.
2. ბლენდერის ჯამში ჩაასხით რძე, დაუმატეთ კაკაოს ფხვნილი, შაქარი და გაყინული ბანანის ნაჭრები.
3. ყველაფერი კარგად დააბლენდერეთ სანამ ერთგვაროვან, სქელ და ცივ მასას არ მიიღებთ (დაახლოებით 600 მლ-ზე ოდნავ მეტი გამოვა).
სულ ეს არის - ნაყინი მზადაა. ის ოდნავ თხელია და აქვს სასიამოვნო გემო.
სურვილის შემთხვევაში, შეგიძლიათ კვლავ გაყინოთ, რათა მყარი ნაყინის კონსისტენცია მიიღოს. ამისთვის ბანანიანი მასა კონტეინერში გადაიტანეთ და საყინულეში 2 საათით დატოვეთ. (არ გადააურიოთ).
გემრიელად მიირთვით!
ესეც სცადეთ:
სიახლეები ამავე კატეგორიიდან