უცხოური სამზარეულო

ყველის „რაფაელო“ - საახალწლო სუფრის გაფორმებისთვის

ხათუნა გოგიშვილი

12:00 კვი. 12 დეკემბერი, 2021 წელი

საახალწლო სუფრის
გაფორმება

14
დაკოპირებულია

თუკი „შუბა“ და „ვინეგრედი“ მოგბეზრდათ, აუცილებლად შეავსეთ საახალწლო სუფრის მენიუ ამ ორიგინალური და მარტივი ბურთულებით...

საჭირო პროდუქტი:

  • ყველი მაგარი (პარმეზანი ან სხვა) - 150 გრ;
  • ყველი იმერული - 150 გრ;
  • კვერცხი - 2 ცალი;
  • მაიონეზი - 2-3 სუფრის კოვზი;
  • ზეთის ხილი - 10-15 ცალი
  • კრაბის ჩხირები - 200 გრ.

ყველის რაფაელოს მომზადების წესი:

მოხარშეთ კვერცხი და გახეხეთ გაყინულ კრაბის ჩხირებთან ერთად.
ცოტაოდენი გახეხილი კრაბის ჩხირი ცალკე თეფშზე შეინახეთ, ყველის ბურთულების ამოსავლებად.

ასევე, გახეხეთ ყველის ორივე სახეობა წვრილ სახეხზე და გადაურიეთ გახეხილ კრაბსა და კვერცხს. დაუმატეთ მაიონეზი, კარგად მოურიეთ და დაიწყეთ ყველის ბურთულების მომზადება.

აიღეთ ყველის მასა კოვზით, შუაში მოათავსეთ ზეთის ხილი და მოამრგვალეთ ბურთულა. შემდეგ, ყველიანი ბურთულა ამოავლეთ გახეხილ კრაბში და გადაიტანეთ თეფშზე.

სულ ეს არის.

გემრიელად მიირთვით!


სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

ხრაშუნა ყველის ბურთები - გემრიელი ხ...

მარტივი ხემსი

საზაფხულო ცივი კერძები მთელი ოჯახის...

საზაფხულო ცივი კერძები

კარტოფილი ფრი ღუმელში

კარტოფილი ფრი ღუმელში

ბოსტნეულის სალათები მაიონეზის გარეშ...

ავოკადოს სალათი

ჰუმუსის მომზადება - კლასიკური რეცეპ...

ჰუმუსის მომზადება

კესადილია - გემრიელი ქათმის მექსიკუ...

კესადილია - ქათმის
მექსიკური რეცეპტი

ბატატი ღუმელში - მიირთვით კარტოფილი...

ბატატი ღუმელში

მაშარაფის რეცეპტი - როგორ მოვმზადოთ...

მაშარაფის რეცეპტი

უკრაინული გალუშკები - ნოყიერი საუზმ...

უკრაინული გალუშკები