უცხოური სამზარეულო

კვერცხის შეწვა ასე გიცდიათ?

fun time

17:26 შაბ. 18 ივნისი

კვერცხის შეწვა
14
დაკოპირებულია

კვერცხის შეწვის ეს მეთოდი გამოცდილი დიასახლისებისთვისაც სიახლე იქნება, თუმცა ხომ გაგიგიათ - სწავლა სიბერემდეო..

თუ გსურთ, გემრიელი გლაზუნია სწრაფად მოამზადოთ, თანაც ტაფაზე არ მიიკრას, გირჩევთ:

ტაფაზე, რომელზედაც უცხიმოდ შეიძლება მომზადება, გატეხეთ 2 კვერცხი - ისე რომ კვერცხის გული არ „გაგექცეთ“, შემდეგ კი დასხით 1/2 ჭიქა ცივი წყალი - როგორც ფოტოზეა ნაჩვენები.

ასე ცილა უცებ მომზადდება, კვერცხის გული კი რბილი დარჩება.

და აქვე 👇

კვერცხის მომზადება შოტლანდიურად



სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

კუსკუსის მომზადება

კუსკუსის მომზადება

საზამთრო და ყველი - საზაფხულო სალათ...

საზამთრო და ყველი -
საზაფხულო სალათი

ბოსტნეულის წვნიანი დიეტური

ბოსტნეულის წვნიანის
რეცეპტი

დაკონსერვებული თინუსის სალათი სპეცი...

თინუსის სალათი

დააგემოვნეთ „პრაღის გაზაფხული“

„პრაღის გაზაფხული“

უკრაინული სამზარეულო - უგემრიელესი...

უკრაინული გრეჩანიკები

უკრაინული წვნიანი „რასოლნიკი“ - ახა...

წვნიანი „რასოლნიკი“

ტოლმა ვაზის ფოთოლში - რეცეპტი მოდურ...

ტოლმა ვაზის ფოთოლში

ლაბას მომზადება - 4 ოქროს წესი!

ლაბას მომზადება