დესერტი

ალუბლის მურაბა ხარშვის გარეშე

fun time

16:00 კვი. 11 ივნისი, 2023 წელი

ალუბლის მურაბა ხარშვის
გარეშე

14
დაკოპირებულია

ჩვენს დროში, ჯანსაღი საკვების მიმდევართა რიცხვი ყოველწლიურად იზრდება. შესაბამისად, ვიტამინებით სავსე ხილისა და ბოსტნეულის შენახვა თერმული დამუშავების გარეშე ძალიან პოპულარულია. გთავაზობთ ალუბლის მურაბის ბებიების ტექნოლოგიით მომზადებას, რაც ვიტამინების მაქსიმალურად შეინარჩუნებს. 

 

მურაბის მოსამზადებლად საჭიროა:

  • 800 გრ. ალუბალი
  • 800 გრ. შაქარი

მომზადების წესი:

1. ალუბალს კურკები გამოაცალეთ, შაქარი დააყარეთ და კარგად აურიეთ. დატოვე 10 საათით ოთახის ტემპერატურაზე.

2. ალუბალს მომდევნო 4 დღის განმავლობაში, ყოველ 3 საათში ერთხელ უნდა მოურიოთ. ღამით „ცოცხალი მურაბა“ მაცივარში უნდა შედგათ, დილით გამოიღოთ და მორევა გააგრძელოთ.

3. მეხუთე დღეს მურაბა მშრალ ქილებში გადაიტანეთ და მაცივარში ან გრილ სარდაფში შეინახეთ.

შენიშვნა: თუ შაქრის ერთი კრისტალი მაინც გაუხსნელი დარჩა, ალუბალი შეიძლება ამჟავდეს.

ესეც სცადეთ:

ალუბლის შტრუდელი ლავაშით - გემრიელი და სწრაფი დესერტი

ალუბლის ტორტის რეცეპტი - - ფუმფულა ბისკვიტით და ნაღების კრემით. უგემრიელესია!


სიახლეები ამავე კატეგორიიდან

სახლის ლიმონათი პიტნით - გამაგრილებ...

სახლის ლიმონათი პიტნით

ბაბუაწვერას მურაბა - სარგებელი და მ...

ბაბუაწვერას მურაბა

მარწყვის ჯემი ჟელატინით

მარწყვის ჯემი ჟელატინით

Crazy Cake - შოკოლადის სამარხვო ტორ...

Crazy Cake - შოკოლადის სამარხვო
ტორტი

ფრანგული ვაშლის ნამცხვარი დარიჩინით

ვაშლის ნამცხვარი
დარიჩინით

სწრაფი დესერტი ცხობის გარეშე - ალუბ...

სწრაფი დესერტი - ალუბლები
ვაფლით

კანოლი - სიცილიელი მაფიოზების საყვა...

კანოლი

ლიქიორი ბეილისი - სადღესასწაულო სუფ...

ბეილისის რეცეპტი

იაპონური ხრიკი - როგორ დავატკბოთ მჟ...

როგორ დავატკბოთ მჟავე
მანდარინი 10 წუთში?